+31 (0) 73 623 7666

Ventilatie vervangen of reinigen?

Behalve het kostenplaatje als grootste verschil volstaat het reinigen van uw ventilatiesysteem net zo goed in vergelijking met het compleet vervangen van een ventilatiesysteem.  

Lage onderhoudskosten

Het compleet vervangen van een ventilatiesysteem is vaak een aanslag op uw onderhoudsbudget. De meeste bedrijven waar wij voor werken adviseren wij ook eerst het schoonmaken te overwegen. U verlengt namelijk de levensduur van uw huidige ventilatiesysteem wat het vervangen voorlopig onnodig maakt. Regelmatig onderhoud is duurzaam voor uw ventilatie maar in de eerste plaats ook voor u en uw werknemers en de werkzaamheden binnen uw bedrijf. Een slechte luchtkwaliteit leidt soms tot gezondheidsklachten zoals hoofdpijn, ge├»rriteerde ogen en concentratieproblemen.  

Reinigingspecialist

GIS/VTO b.v. is uw specialist in het inwendig reinigen van ventilatie- en luchtbehandelingssystemen voor bedrijven. ook de renovatie van luchtbehandelingskasten is voor ons een vaak uitgevoerde klus.  

Referenties

Wij werken al jaren voor diverse grote bedrijven en overheidsinstellingen waaronder de Marine in Den Helder en de AC restaurants. Ook woningcorporaties en installateurs behoren tot onze opdrachtgevers.